ELS MILLORS FESTIVALS DEL MÓN

-HARBIN ICE

-És un festival internacional que es celebra a Xina des del gener del 1963. Consisteix en la construcció d’escultures de gel i neu al carrer. A més a més de fer esculrures també es poden fer altres activitats com per exemple esquiar, passejar amb trineu i menjar a un restaurant fet de gel.

-EUROVISION

-És un festival de música que es celebra des del 1956 a diferents països d’Europa. Consisteix en actuacions musicals entre països i el públic vota. El país més votat guanya.

-NADAL A AUSTRÀLIA

-El nadal a Austràlia es celebra entre Desembre i Juny, les famílies decoren les seves cases amb arbres…  Fan un nadal típic com els d’Espanya però la diferència és que no el fan a l’hivern

-LA TOMATINA

-Aquest festival es celebra a València i dura 1 hora. Consisteix en tirar-se tomàquets i es poden tirar fins a 150 tonalades de tomàquet.

-POLAR CIRCLE MARATHON

-Cada any es celebra a finals de Octubra es celebra a Groenlandia, que tracta de una marato sobre gel que son 42 Km. Aquesta amarato no en apta a tota la gent generalment en aquesta amarato hi han entre 10 i 15 graus.

-FIANL DE ANY TIMES SQUARE

-Aquest fastival es celebra a New York es una de les festes mes emblamatices del mónn, es celebra el 31 de decembra durant 7 hores.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *